home | contact | sitemap
Over ons
Ons aanbod
Athletic Skills Model
Opdrachtgevers
Contact
Klachtenregeling
Over ons
   

Over ons

Derks Training & Coaching is een bureau dat ruime ervaring heeft in het geven van cursussen, trainingen en coaching voornamelijk op gebied van communicatie. Naast communicatie worden diverse andere trainingen en cursussen verzorgd. Kijk hiervoor bij ons aanbod.

De trainingen, cursussen en coaching worden binnen diverse sectoren verzorgd onder andere, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, SW- bedrijven en bedrijfsleven. Het werkgebied heeft zich uitgebreid tot buiten de regiogrenzen.

Derks Training & Coaching is 12 jaar geleden begonnen met het verzorgen van praktische Communicatie & Agressietrainingen op de werkvloer binnen zorginstellingen. Ging het in het begin voornamelijk over agressiebeheersing, inmiddels heeft het bureau een gezonde groei doorgemaakt en is het aanbod in de thema’s van de cursussen en trainingen toegenomen. Derks Training & Coaching blijft zich ontwikkelen om zo mee te groeien en aan te kunnen sluiten bij ontwikkelingen en vragen van de huidige maatschappij.

Derks Training & Coaching kenmerkt zich door:

  • Goede persoonlijke afstemming van vraag en aanbod. Maatwerk! U/ Uw organisatie staat centraal. Door een uitgebreide en persoonlijke intake met u als opdrachtgever proberen we zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij uw vraag. Elke organisatie/ individu is immers uniek. We besteden veel aandacht aan tussentijdse afstemming en eindevaluatie met u als deelnemer/ opdrachtgever.
  • Het doelgericht streven naar een verbeterd zelfstandig functioneren door werken aan bewustwording en overtuigingen . “ Door inzicht, uitzicht” is ons motto en daadwerkelijk praktisch aan de slag te gaan. Daarnaast hebben we zorg voor het “borgen” van de verbetering en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling op de werkvloer na een training.
  • Appèl op eigen verantwoordelijkheid. Leren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid is onze overtuiging.
  • Praktijkgerichtheid. In de meeste gevallen maken we gebruik van acteurs en oefenen we zo veel mogelijk in uw dagelijkse werkomgeving. De theorie veelal afgewisseld met praktijkoefeningen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wens en uw leerstijl.
  • Trainers, cursusleiders en coaches die uit de praktijk komen. Allen staan nog met 1 of beide benen in de praktijk. Het delen van onderlinge praktijkervaringen, waar binnen de trainingen/ cursussen veel aandacht aan wordt besteed, biedt een goede voedingsbodem voor de ontwikkeling van u/uw organisatie.
  • Trainers, cursusleiders en coaches die goed aan kunnen sluiten! Dit is voor ons bureau en onze trainers een belangrijke waarde. Het kunnen aansluiten qua doel, begripsniveau, praktijk, leerstijl, communicatie is van essentieel belang. Daarbij houden we van een nuchtere aanpak.
  • Flexibiliteit. U mag van ons flexibiliteit verwachten wat betreft de inhoud van de training, cursus en coaching en ook zoveel mogelijk wat logistiek betreft. Wij doen ons best ook hierin zoveel mogelijk aan te sluiten.
  • Veiligheid. Wij zijn van mening dat veiligheid een belangrijk aspect is om te durven leren en experimenteren (wat betreft gevoel, gedachten en vaardigheden). Uitdagen is constructief, mits persoonlijke grenzen gerespecteerd worden.